duminică, 2 septembrie 2012

Cura de slabire cu supa de varza

Cabbage Forte

Daca vrei sa slabesti sau sa-ti mentii greutatea este bine sa-ti introduci in regimul alimentar produse cu continut redus de calorii cum sunt supa de varza sau salatele. Aceastea au in general mai multe fibre si apa oferind organismului senzatia de satietate.

Supa de varza este unul dintre cele mai renumite produse folosite in cura de slabire care nu afecteaza in mod dramatic continutul de minerale din organism. Varza este un aliment care contine: fibre, proteine, vitamina B1, B2, B3, B5, B6, B9, vitamina K, calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu, zinc și cel mai important, vitamina C.

Pregatirea supei de varza se realizeaza relative usor. Se fierbe apa pana ajunge la 100 grade Celsius, se indroduc in apa toate produsele componente si se fierb. Varza taiata rondele se introduce la final si se fierbe aproximativ 4-5 minute ca sa nu-si piarda aportul de minerale, fibre si proteine.

Ceea ce trebuie retinut este faptul ca atunci cand doriti sa incepeti un regim de slabire este bine sa consultati un medic nutritionist si impreuna cu el sa optati pentru regimul alimentar adecvat pentru organismul dvs.

Niciun comentariu: